Vitra Home Stories 2019 campagne

  • Koop 6 Eames Plastic Chairs of Fiberglass Side Chairs of Eames Plastic Side of Armchairs en ontvang een Eames Plastic Armchair LAR cadeau (niet-gestoffeerd en in elke kleur).

De Fiberglass en Plastic chairs van Charles en Ray Eames worden beschouwd als enkele van de belangrijkste ontwerpen in de meubelgeschiedenis en zijn de beroemdste stukken van het duo. Met deze stoelen introduceerden Charles en Ray een nieuwe typologie van meubels die zich sindsdien overal heeft verspreid: de multifunctionele stoel waarvan de zitschaal kan worden gecombineerd met verschillende onderstellen.

  • Koop een Eames Lounge chair (met of zonder ottoman), en u kunt een (normaal gesproken) duurdere houtfineer kiezen tegen een lagere prijs. Dit aanbod geldt niet voor aankopen van het goedkoopste houtfineer.
  • Koop een Repos of Grand Repos fauteuil (met of zonder ottoman/panchina) en u kunt een (normaal gesproken) duurdere stof of leer kiezen voor een lagere prijs. Dit aanbod geldt niet voor aankopen van leer of stof bekleding in de goedkoopste categorie.

Geldig t/m 31 januari 2020.