Postma Interieur: dé plek voor inspirerend interieuradvies

Postma Interieur is dé interieurwinkel voor wie op zoek is naar exclusieve meubels en accessoires van toonaangevende (inter)nationale topmerken. De collectie omvat een breed scala aan stijlen, van modern tot klassiek en van minimalistisch tot uitbundig. Het team van Postma Interieur geeft niet alleen advies over welke meubels en accessoires het beste bij elkaar passen, maar kan ook complete interieurontwerpen verzorgen.

Postma Interieur is gepassioneerd over interieur en design en volgt de laatste trends en ontwikkelingen op de voet. Zij weten als geen ander hoe belangrijk het is om een interieur te creëren dat past bij de persoonlijkheid en wensen van de klant. Of het nu gaat om een woonkamer, keuken, slaapkamer of kantoor, Postma Interieur biedt voor elke ruimte een passende oplossing. Hun showroom is een creatieve plek waar klanten zich kunnen laten adviseren en inspireren.

Postma heeft de grootste merkmeubelen showroom van Noord Nederland en is vooral bekend van hun eigentijdse interieuradviezen en ontwerpschetsen. Voor meer informatie en advies over interieur, kunst en design is Postma geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Een afspraak maken kan ook via www.postmainterieur.nl of bel met 0512 512 397.

Vooral het persoonlijke contact en de aandacht…