NVL table
Universal collection
AZTEC XL
ALOA
NVL TABLE
Montis
UNIVERSAL COLLECTION 2022
 

Durft u meer met interieur?

Zoekt u een aanvulling op uw bestaande inrichting of ben u van plan om uw interieur helemaal om te gooien? Dan bent u bij Postma Interieur in Drachten aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van interieuradvies op maat.

Advies en inspiratie

U kunt ons vinden in het centrum van Drachten op de eerste en tweede verdieping van ons pand aan de Oosterstraat. In onze showroom laten wij volop modern design aan u zien, van de bekende binnenlandse en buitenlandse topmerken.

Over ons

Ken van der Eems, Bouke Zijlstra en Monique Huizinga vormen de kracht van Postma Interieur. Eerlijk in advies, met een sterke, maar nooit dwingende mening. Met hun vakmanschap en jarenlange ervaring in ontwerp en interieurdesign staan zij garant voor een advies op maat.

Interieur ontwerp

Het geven van woonadvies is onze expertise. U kunt bij ons terecht voor een kleine of grotere aanvulling op uw bestaande interieur, maar ook voor grootste verbouwingsplannen hebben wij de kennis in huis voor een gedegen advies.

Wie durft?

Samen met u inventariseren wij uw woonwensen en dromen. In onze showroom hebben wij alles binnen handbereik om samen naar de juiste materialen en kleuren te zoeken.

Nieuws


We gaan er dit najaar eens goed voor zitten

Het wordt een spannend najaar voor het interieur. Veel design merken komen met nieuwe lijnen of hebben bestaande bestsellers in een nieuw jasje gegoten.

Lees meer

Door die herinrichting lijkt mijn hele interieur wel nieuw

Nieuw en bestaand interieur bij elkaar aan laten sluiten is één van onze specialiteiten. Een aanvulling op uw bestaande meubelen is geen probleem bij Postma Interieur!

Lees meer

Acties


Hidde & Hidde Soft actie

De Hidde & Hidde Soft fauteuil zijn nu verkrijgbaar in het nieuwe Bovino leer en verkrijgbaar tegen een extra scherpe prijs.

Lees meer

Inrichting kantoorpand Noord-Holland

Ontwerp, indeling & inrichting: Postma Interieur

Postma Interieur heeft een volledig inrichtsplan neergelegd voor de diverse ruimtes. In het toegepaste meubilair is rekening gehouden met de strakke, heldere vormentaal van het pand.

Klanten over Postma Interieur