Met Studimo zijn de mogelijkheden eindeloos.

Met het Studimo kastensysteem is het mogelijk om de volledige hoogte van een wand te vullen. Door het nauwkeurige millimeterwerk sluit de kast haarfijn aan bij uw wensen. De corpus van de Studimo is in vele matte lak kleuren uit te voeren. Daarnaast is de kast uit te breiden met lades, fronten, schuif- en draaideuren in glas, matte lak en hoogglans lak. Volgens ons het perfecte kastsysteem als u opzoek bent naar opbergruimte met een moderne uitstraling.

Subtiele schuifdeure

De Schuifdeuren van de Studimo zijn leverbaar in 28 verschillende formaten. Hierdoor kunnen de fronten flexibel omgevormd worden tot vergrendelde kasten. Het innovatieve geleideprofiel lopen op elkaar, terwijl het beslag er voor zorgt dat de frontjes automatisch terugtrekken en subtiel sluiten.

Studimo Thuis bar

De Studimo House Bar is een handige en sierlijke eye-catcher. Deze is uitgerust met prachtige opvallende LED-verlichting en kan geplaatst worden op hoogte van de glazen planken van het bar compartiment.

Geen kamer is hetzelfde

Als zeer flexibel kastensysteem past de Studimo zich aan bijna iedere kamerindeling en persoonlijke stijl aan. Daardoor verandert hij zichzelf in indrukwekkende rekken of een prachtige room divider. Doordat er een enorme keuze is aan breedte-, hoogte- en diepte maten wordt de Studimo een onmisbare metgezel in uw interieur.

“Door de talloze mogelijkheden is de Studimo een kastensysteem voor in ieder interieur”

Opbergruimte met een stilistische look

De Studimo combineert veel opbergruimte met een super moderne leuk. Hierdoor is deze kast niet alleen handig, maar ook een lust voor het oog. Met de verschillende functies zoals achterpanelen, planken, deuren, kleppen, laden en handgrepen maakt u de Studimo uniek. Achterwanden zijn mogelijk in verschillende kleuren en zijn te combineren met open en gesloten delen. Verschillende kleurencombinaties kunnen zorgen voor een prachtig contrast.

Volgens ons is de Studimo een uitermate geschikt kastensysteem voor ieder interieur. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij over de nodige stalen en is er mogelijkheid om een interieurtekening te laten maken. U bent van harte welkom in onze showroom!

Rietveld Favorieten
Postma Interieur Blog – Specialist