vitra-repos-grand-repos-roadshow-postma

Repos / Grand Repos Roadshow van Vitra


Tijdens de Repos / Grand Repos Roadshow zijn er t/m 31 mei 10 modellen in een aantrekkelijk kleurenpalet te bewonderen in onze showroom.

De fauteuils Repos en Grand Repos, ontwikkeld door Vitra in samenwerking met Antonio Citterio, zorgen voor een ongekend comfort en een maximale flexibiliteit in de woonkamer. Dankzij de ruim bemeten stoffering, de uitnodigende armleuningen en de hoge rugleuning ademen deze elegante, draaibare fauteuils een sfeer van ultiem comfort.

Dankzij het elegante, discrete design zijn deze fauteuils de perfecte keuze voor hallen, lobby’s of ontspanningsruimten in moderne, open kantoren.

De Repos en Grand Repos zijn beschikbaar in twee verschillende zithoogten (410 – 460) en kunnen geleverd worden met een Ottoman of Panchina.


Het gesynchroniseerde mechanisme dat onder de stoffering verborgen is, ondersteunt de gebruiker bij elke hellingshoek en kan in elke stand geblokkeerd worden. De weerstand van de rugleuning kan manueel worden aangepast aan het gewicht van de gebruiker. Dit garandeert bij elke beweging een maximaal comfort en een optimale steun in de lendenstreek.

Vernieuwd stoelmechanisme
Het toegangspunt waar u de weerstand van de rugleuning met een sleutel kunt aanpassen, is verplaatst naar de linkerkant van de stoel (deze zat voorheen onder de stoel).

De weerstand van de rugleuning kan nu eenvoudig worden aangepast terwijl u in de fauteuil zit