scylla-stories-van-leolux-header

Scylla Stories van Leolux

Een nieuw hoofdstuk in een succesverhaal.

Het wordt gedeeld zonder dat de tijd er vat op krijgt. Scylla van Leolux is zo’n succesverhaal. Een ‘classic’ van ontwerper Gerard Vollenbrock, geïntroduceerd in 1996 en nog altijd geliefd.

Nu schrijven we een nieuw hoofdstuk: Scylla Stories. Maak kennis met tien unieke combinaties, vernoemd naar bekende literaire karakters. Ontdek uw favoriet en vertel uw eigen verhaal. Wie wordt uw hoofdpersoon?

Stof Metro

Scylla Stories brengt de première van een nieuwe stof: Metro, geproduceerd door het gerenommeerde Duitse Rohleder. Metro is een zogeheten épingléstof, voorzien van een kenmerkend weefpatroon met geometrische motieven.

De stof is exclusief beschikbaar voor Scylla Stories, met keuze uit vijf kleuren. Het geeft de karakters een onmiskenbare glamour.

Er is geen twijfel mogelijk: Metro is een echte sterrenstof.

Danza-leer

Vijf van onze Scylla Stories karakters zijn uitgevoerd in Danza-leer. Deze pure leerkwaliteit heeft als mooie eigenschap dat het in het gebruik alleen maar mooier wordt.

Leolux Danza is een zuiver anilineleer dat de echtheidstekenen en kleurvariaties van de natuur met trots toont. Het licht opgeruwde oppervlak en de olie-afwerking maken dit leer uiterst soepel en zacht.

Danza krijgt na verloop van tijd een mooi patina, de erkenning voor een leven in de spotlights.