Otis van Montis: karakteristiek en flexibel

De Otis: een nieuwe toevoeging aan de collectie van Montis. De smalle gevouwen armleuningen zorgen voor optimaal gebruiksgemak. Mede door de kleine knik in de arm krijgt de bank een karakteristieke, maar comfortabele uitstraling. De Otis is een ontwerp van Johan van Hengel, deze bank is flexibel en makkelijk aan te passen aan specifieke wensen.

De kleine knik in de arm zorgt voor een karakteristieke, maar comfortabele uitstraling

Wat maakt de Otis nou een ideale bank? Doordat deze bank verschillende zitkussens aanbiedt is deze bank geschikt voor een diversiteit aan bankzitters. Zo kunt u kiezen uit Extra soft, soft, medium en firm. Firm voor een extra stevig zitcomfort en (extra) soft voor een zacht zitcomfort.

Een duidelijke impressie van de Otis

De poten zijn leverbaar in aluminium in verschillende kleuren. Denk hierbij aan mat zwarte poedercoat, titanium, nikkel of een keuze uit de beschikbare RAL-kleuren. Ontzettend leuk om de bank zo zijn eigen karakteristieke stijl mee te geven. Daarnaast is het mogelijk om de poten uit te voeren in hout: notenhout en eikenhout in verschillende kleuren. De houten poten zorgen voor een wat robuustere uitstraling van de bank.

De Otis is ook leverbaar in een XL variant. De XL is een lounge-versie en is 13 cm dieper dan de standaard bank.

Clay Table van Desalto
Vico ‘Lazy’ van Montis: een compacte fauteuil met verlaagde zit.