Familie Boorsma

De familie Boorsma komt al meer dan 30jaar bij Postma Interieur over de vloer. Hun eigentijdse en unieke interieur is een combinatie van hun eigen woonwensen en de expertise van Postma. “We hebben in de loop van de jaren een leuke band opgebouwd en laten ons graag inspireren”.

‘Kijk eens naar onze eettafel.’ zegt Boorsma. ‘Die hebben we 30 jaar geleden gekocht en is nog steeds actueel en gaat met gemak nog eens 30 jaar mee. Dat is het voordeel van kwaliteit en tijdloos design. Alleen de eetkamerstoelen hebben we een keer vervangen.’ Hoe werkt die interactie dan met Postma?
“Wij hebben natuurlijk wel onze eigen woonwensen en ideeën. Ken van der Eems van Postma Interieur vult dat aan met zijn visie en geeft interieur adviezen. Zij hebben een goede kijk op interieur, kunst en design. Dan bespreken we samen alles en komen dan tot een oplossing. Door de jaranlange relatie voelen wij ons daar inmiddels aardig thuis bij Postma.” De inrichting is dus een combinatie van jullie gezamenlijke ideeën. “Ja, en onze wensen werden ook nog aangevuld met stoffen- en kleuradviezen. Vervolgens komt Postma met uitgewerkte schetsen en tekeningen. Dat we er al heel lang terugkomen is vooral een kwestie van wederzijds respect en vertrouwen.” Ik zag ook wat eigenwijze Pastoe kastjes boven het keukenblad. Dat durft niet iedereen aan. “Ja, mijn vrouw wou iets anders dan de standaard keukenkastjes die allemaal keurig naast elkaar in het gelid staan. De verspringende kastjes in diverse kleuren geven de keuken een unieke uitstraling.” Jullie zijn blijkbaar goed op de hoogte van design. “Wij zijn niet zo van de trends hoor. Maar als je kiest voor tijdloos design en de kwaliteit van de topmerken dan hoef je niet zo vaak meer iets anders te kopen.”

Postma Interieur heeft de grootste merkmeubelen showroom van Noord Nederland en is vooral bekend van hun eigentijdse interieuradviezen en ontwerpschetsen. Voor meer informatie en advies over interieur, kunst en design is Postma geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Een afspraak maken kan ook via www.postmainterieur.nl of even bellen met 0512 512 397.