10010 Prime van Gelderland

De 10010 Prime is een veelbelovend nieuw model van Gelderland. Door het uitgebreide modulaire ontwerp is de bank verfijnd, maar vol genuanceerd karakter. Het silhouet van de bank is bekleed met een dikke, bijna wulpse zittingen. Dit leidt tot een optimaal zitcomfort. Geen woord gelogen! U mag het uitproberen in onze showroom.
De arm kussens hangen als het ware over de rand van het minimalistische onderstel. De poten zijn zo dun en licht gemaakt waardoor het helemaal in lijn is met dit eigentijdse model.
Fijn aan de 10010 Prime van Gelderland is dat de bekleding afneembaar is. Hierdoor is het gemakkelijk om de hoezen te vervangen.

Details

De Prime bevat een metalen frame voor extra stevigheid. In de zitting en rug zit een veersysteem. Samen met de zit- en rugkussens van koudschuim en schachtloze veren zorgt dit voor een zachte, comfortabele zit. De pootjes van de Prime zijn voorzien van een Quickclick systeem. Hierdoor kan de onderkant gewijzigd worden in vilt of anti-slip dopjes. Het metalen onderstel is ook leverbaar in RAL7083 agaatgrijs.

Opstellingen:

De 10010 Prime is leverbaar in stof en leer in diverse opstellingen:

2,5 zits bank
3 zits bank
3,5 zits bank
4 zits bank
Hoekopstelling

Clay Table van Desalto