Vertrouwd, uitstekende adviezen ten aanzien van de inrichting van onze woning, ons thuis, onze basis, voor ons heel belangrijk. De plek waar we ons thuis voelen, mede door de keuzes die we hebben gemaakt voor de aanschaf van meubelen, maar ook van accessoires. We hebben alles met zorg uitgezocht en stapsgewijs opgebouwd. Met duurzame, verstandige aankopen bv. een bank, stoelen of verlichting zijn wij goed en vakkundig geadviseerd. Waar je bij andere interieur zaken soms door de bomen het bos niet ziet, ga je bij Postma in overleg met een van de verkoopadviseurs, voor een gesprek aan over je woonwensen.

Aan de hand van plattegronden of bouwtekeningen van de woning maakte Postma Interieur een inschatting welke bank het beste in onze woonkamer past. Ook wat betreft kleur en materiaal zijn wij goed geadviseerd.

Onlangs is onze badkamer verbouwd. Via Ken van der Eems van Postma Interieur werden we attent gemaakt op de badkamer ontwerpen van studio Doccia. Nu genieten we van onze nieuwe badkamer, dankzij Ken en Oliver Drenth van Studio Doccia.

Postma Interieur levert ook een uitstekende service. Je weet precies wanneer iets geleverd wordt en meubels worden met zorg ter plekke gemonteerd.

Kortom, bij Postma Interieur voelen we ons Thuis en kunnen het daarom aan iedereen aanbevelen die houdt van kwaliteit en goed advies.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.