We gaan er dit najaar eens goed voor zitten

Het wordt een spannend najaar voor het interieur. Veel design merken komen met nieuwe lijnen of hebben bestaande bestsellers in een nieuw jasje gegoten. Veel verrassingen en aangename variaties kunnen in combinatie met de nieuwe kleuren het interieur een onverwachte boost geven.

Zoals bijvoorbeeld de Fauteuil Chap van Pode. Ontwerpster Federica Biasi maakte een combinatie van zachte vormen en solide materialen. Het metalen frame omlijst de zitting met ferme ronde lijnen. De poedercoating geeft kleur en zorgt voor een aangenaam gevoel. En als je de bies in een mooie contrastkleur laat uitvoeren, leg je een stijlvolle nadruk op de ronde vormen. Relaxte rondingen met een vleugje retro, dat is wat Chap je te bieden heeft. Het is gewoon een uiterst vriendelijk fauteuiltje. Zo vriendelijk zelfs dat hij door zijn compacte formaat ook heel gemakkelijk per twee in je interieur past. Want hoe meer stoelen, hoe meer vreugd. En Chap is een kameraad die je graag in de buurt hebt. Postma Interieur heeft de grootste merkmeubelen showroom van Noord Nederland en is vooral bekend van hun eigentijdse interieuradviezen en ontwerpschetsen.

Voor meer informatie en advies over interieur, kunst en design is Postma geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Een afspraak maken kan ook via www.postmainterieur.nl of even bellen met 0512 512 397.

Door die herinrichting lijkt mijn hele interieur wel nieuw
Als vormen, kleuren en materialen gaan leven…