Afwijkende woonaccessoires die goed passen in het geheel.

Woonaccessoires maken een ruimte af, maar het kiezen en bij elkaar zoeken kan best lastig zijn. Het mag best afwijkend zijn of een aparte vormgeving hebben. En een contrasterende kleur kan een speels effect geven. Uiteindelijk moet het natuurlijk wel passen in het geheel.

Volgens Ken van der Eems van Postma Interieur is dit een herkenbare situatie. “We zijn vaak weken bezig om samen met de klant hun interieur in te richten. Dan zijn ze best wel kritisch over het gebruik van de kleuren, het design en de meubelen. Bij het inrichten zorgen we dan dat het uiteindelijk één mooi op elkaar afgestemd geheel wordt. Het is dan de kunst om ook de woonaccessoires hierbij te betrekken. Want meestal is dit ondergeschikt aan het totale proces. En dat is jammer. Want juist hier zijn er mogelijkheden om het interieur nog meer eigen karakter te geven met aparte of afwijkende elementen. Maar ze moeten natuurlijk wel altijd goed aansluiten bij de rest van het interieur”.
Postma Interieur heeft de grootste merkmeubelen showroom van Noord Nederland en is vooral bekend van hun eigentijdse interieuradviezen en ontwerpschetsen.

Voor meer informatie en advies over interieur, kunst en design is Postma geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Een afspraak maken kan ook via www.postmainterieur.nl of even bellen met 0512 512 397.

Postma als inspiratiebron voor interieur en designkunst
Grote merken voor hele kleine prijzen